POSLEDNJE VESTI:

Na konkurs za najbolje rešenje za otpad, Onlajn Reciklarnica, koji je od 19. novembra na sajtu Zelene inicijative bio otvoren za analize situacije i predloge rešenja, radove je poslalo ukupno 21 autor iz 12 različitih gradova u Srbiji – Beograda, Gornjeg Milanovca, Krupnja, Kruševca, Raške, Paraćina, Omoljice, Kisača, Srbobrana, Novog Sada, Inđije i Starog Trstenika. Konkurs je pokrenuo Evropski pokret u Srbiji u sklopu kampanje Zelene inicijative.

Do zatvaranja konkursa, 15. decembra, na Onlajn Reciklarnicu pristigao je veliki broj zanimljivih i kreativnih predloga za rešenja uočenog otpada, koji ne zahtevaju mnogo ulaganja za rešavanje.

Svi ovi radovi mogu se pogledati na sajtu Zelene inicijative www.zelenainicijativa.rs, u rubrici Onlajn Reciklarnica.

Rezultati takmičenja biće objavljeni do 14. januara na sajtu Zelene inicijative, a završna svečanost i dodela nagrada biće priređena 24. januara 2013. godine.

Za najuspešnije učesnike na konkursu Onlajn Reciklarnice obezbeđene su vredne nagrade – bicikl, solarni punjač za baterije, majice i mnoge druge nagrade u duhu očuvanja životne sredine i promocije zdravog života.

 

2 Responses to “Proglašenje pobednika Onlajn Reciklarnice sredinom januara”

  1. Ivan r. says:

    A rezultati? :)

Leave a Reply